Werksetting14.jpg

Kom werken bij Intellius

Intellius is een groeiend P&O bureau en daarom zijn we vaak op zoek naar nieuwe talenten, misschien zoals jij! Op deze pagina kun je onze huidige vacatures vinden. 

 

Ben je op zoek naar een uitdagende HRM-functie die iedere dag anders is? Dan is dit je kans! Wegens uitbreiding zoeken wij een enthousiaste Arbeidsrecht jurist/HR adviseur.

Jouw uitdaging

In de functie van Arbeidsrecht jurist/HR adviseur adviseer je onze opdrachtgevers en collega’s op het gebied van HR en arbeidsrechtelijke vraagstukken. Naast advisering pak je operationele HR (incl. casemanagement)/juridische vraagstukken op. Je zoekt alles tot op detail uit en komt met een gedegen advies/uitwerking. Samen met ons hechte team, zorg je voor de beste dienstverlening voor onze opdrachtgevers. Tot slot wordt op jou vertrouwd met betrekking tot het hanteren van nieuwe wet- en regelgeving. Het is dus van belang dat je altijd up to date blijft.

Intellius

Je komt werken in het Intellius Team met onder andere een arbeidsrecht jurist, HR- adviseurs, casemanagers en bedrijfsartsen. Intellius adviseert het midden- en kleinbedrijf op vrijwel alle onderdelen van HRM. Tot onze topics behoren onder andere strategische ondersteuning, arbeidsrecht, verzuimbegeleiding en de advisering rond beleidsmatige aspecten. Onze opdrachtgevers zijn verschillende soorten bedrijven zoals innovatieve technologiebedrijven, productiebedrijven, creatieve communicatiebureaus maar ook bedrijven die ondersteuning bieden op het gebied van zorg. 

Het aanbod

 • Een baan voor 24 tot 32 uur per week met een marktconform salaris;

 • Flexibiliteit, zelfstandig en mogelijkheden tot jouw ontwikkeling;

 • Een baan met enthousiaste en resultaatgerichte collega’s met ieder zijn eigen specialisme;

 • Door de veelzijdigheid aan opdrachtgevers en ondersteuningsgebieden betreft dit een baan binnen een organisatie die zich continu ontwikkelt en met mooie uitdagingen;

 • Een net nieuw prachtig kantoor in Heiloo.

Jouw profiel

 • Je hebt een relevante WO- opleiding afgerond;

 • Jouw hart gaat sneller kloppen van een HR-baan vol uitdagingen;

 • Het kan soms hectisch bij ons zijn, maar jij weet de rust te bewaren en de juiste prioriteiten te stellen;

 • Je bent zelfredzaam, benaderbaar, servicegericht en beschikt over goede communicatieve en adviesvaardigheden; 

 • Je denkt creatief en praktisch mee, gevraagd en ongevraagd;

 • Voor deze functie zoeken wij een jurist, werkervaring in relatie tot beleidsmatig HR is een pré.

 

Maak jij het verschil voor onze klanten?

Dan willen wij graag kennis met jou maken! Laat ons weten waarom deze functie zo goed bij jou past. Stuur jouw motivatie samen met je cv naar info@intellius.nl, t.a.v. Laura Negenman. Heb je vragen of wil je meer weten over de functie of werken bij Intellius? Neem dan contact op via telefoonnummer 072-8886521.

Arbeidsrecht jurist/HR 
adviseur


(24 - 32 uur)

Ben jij het schaap met de vijf poten die wij zoeken? Wij zoeken een rechterhand voor ons hele team, jij bent degene die ons op de been houdt!

Jouw uitdaging

Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een collega die waar het maar kan ons zaken uit handen neemt en altijd de rust zelve blijft. Plannen, prioriteren en structuren is jou op het lijf geschreven. Je staat stevig in je schoenen en bent zelfredzaam. In deze functie ben je in staat te signaleren waar behoefte is aan ondersteuning en daadwerkelijk deze ondersteuning te bieden (operationeel en administratief). Je biedt o.a. ondersteuning in het uitzoeken en beantwoorden van HR gerelateerde vraagstukken, de sales, bij de uitwerking van gespreksverslagen, stelt HR-correspondentie op voor onze klanten (arbeidsovereenkomsten, vaststellingsovereenkomsten, ontslagbevestigingen, alle documentatie omtrent in- en uitdiensttreden, e.d.) en dergelijke. Oftewel zonder jou kunnen wij ons werk niet goed doen en je maakt jezelf dan ook onmisbaar binnen ons team.

Intellius

Je komt werken in het Intellius Team en werkt nauw samen met onze HR-adviseurs, casemanagers, bedrijfsartsen en onze arbeidsrecht jurist. Intellius adviseert het midden- en kleinbedrijf op vrijwel alle onderdelen van HRM. Tot onze topics behoren strategische ondersteuning, arbeidsrecht, verzuimbegeleiding, de advisering rond beleidsmatige aspecten en dergelijke. Onze opdrachtgevers zijn verschillende soorten bedrijven zoals innovatieve technologiebedrijven, productiebedrijven, creatieve communicatiebureaus maar ook bedrijven die ondersteuning bieden op het gebied van zorg.

Het aanbod

· Een baan voor 24 tot 28 uur per week met een marktconform salaris;

· Flexibiliteit, zelfstandig en mogelijkheden tot jouw ontwikkeling;

· Een baan met enthousiaste en resultaatgerichte collega’s met ieder zijn eigen specialisme;

· Door de veelzijdigheid aan opdrachtgevers en ondersteuningsgebieden betreft dit een baan binnen een organisatie die zich continu ontwikkelt en met mooie uitdagingen;

· Een net nieuw prachtig kantoor in Heiloo.

 

Jouw profiel

· Je hebt een afgeronde MBO- of HBO-opleiding en minimaal drie jaar werkervaring;

· Je bent een leergierige collega die gaat voor de samenwerking en graag net dat stapje extra zet;

· Je beweegt flexibel mee in de waan van de dag, weet prioriteiten te stellen en kan goed zelfstandig werken;

· Je weet het overzicht goed te bewaren en bewaken, daarbij beschik je over goede communicatieve vaardigheden;

· Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

· Je bent vaardig met Office applicaties.

Maak jij het verschil voor onze klanten?

Dan willen wij graag kennis met jou maken! Laat ons weten waarom deze functie zo goed bij jou past. Stuur jouw motivatie samen met je CV naar Laura Negenman. Heb je vragen of wil je meer weten over de functie of werken bij Intellius? Neem dan contact op via telefoonnummer 072-8886521.

HR medewerker

(24 - 32 uur)