Kom werken

bij Intellius!

Intellius is een groeiend P&O bureau en daarom zijn we vaak op zoek naar nieuwe talenten, misschien zoals jij! Op deze pagina kun je onze huidige vacatures vinden. 

 

(Arbeidsrecht) Jurist (24-40 uur)

Heb jij zin in een veelzijdige en uitdagende baan in HR? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint de dag met een kop koffie (een lekkere cappuccino) of thee en bespreekt, waar nodig, met jouw collega’s welke zaken prioriteit hebben. Gister heeft jouw collega Daphne een ingewikkelde casus bij één van onze klanten gehad. Een casus omtrent ziekte. Samen met Daphne, HR Professional, bespreek je het vraagstuk van de klant. Je stelt kritische vragen om een zo goed mogelijk beeld voor jouzelf te creëren. Hierna ga je aan de slag met deze casus. Je zoekt alles tot op detail uit en komt met een gedegen advies. Dit advies bespreek je samen met Daphne. Heeft zij nog aanvullingen? Of zijn er nog onduidelijkheden? Waar nodig pas je het advies nog aan. Hierna adviseer jij, alleen of samen met Daphne, de klant. Ook komt er nog een telefoontje binnen van een klant die jouw deskundigheid vraagt. Je staat de klant te woord, vraagt de benodigde informatie uit en gaat met dit vraagstuk aan de slag.

Het is tijd voor pauze! Samen met je collega’s ga je gezellig lunchen en zo leer je iedereen kennen. Na de pauze ga je aan de slag met het telefoontje dat je vanmorgen binnen kreeg. Hierna pak je één van de vele projecten aan die er liggen. Je kijkt hoe het project ervoor staat en wat er juridisch uitgezocht dient te worden. Je vraagt even of collega Diana, HR Professional, tijd voor je heeft om samen wat onderwerpen uit het project door te nemen. Samen maken jullie een plan van aanpak voor dit project en ga je vol enthousiasme aan de slag met de taken die jij zou oppakken. Tussendoor is er natuurlijk altijd tijd voor een gezellig praatje. Wij houden van hard werken, maar ook van plezier hebben met elkaar. We zijn een hecht team en samen zorgen wij voor de beste dienstverlening voor onze klanten. Aan het einde van de dag zorg jij ervoor dat alle prioriteiten afgehandeld zijn en ga jij met een glimlach op jouw gezicht naar huis.

 

Wat is jouw kracht?

Jouw hart gaat sneller kloppen van een HR-baan vol uitdagingen! Jij kan goed zelfstandig werken en bent proactief. Het kan soms hectisch bij ons zijn, maar jij weet de rust te bewaren en de juiste prioriteiten te stellen. Je bent organisatorisch sterk en beschikt over goede communicatieve en adviesvaardigheden. Je denkt creatief en praktisch mee, gevraagd en ongevraagd. Daarnaast ben je benaderbaar, servicegericht en heb je een relevante HBO/WO- opleiding afgerond. Tot slot wordt op jou vertrouwd met betrekking tot het hanteren van nieuwe wet- en regelgeving. Het is dus van belang dat je altijd up-to-date blijft.

 

Voor deze functie zoeken wij een jurist, werkervaring in relatie tot beleidsmatig HR is een pre.

 

Dit zijn wij!

Intellius adviseert het midden- en kleinbedrijf op vrijwel alle onderdelen van HRM. Tot onze topics behoren onder andere strategische ondersteuning, arbeidsrecht, verzuimbegeleiding en de advisering rond beleidsmatige aspecten. Vele organisaties mogen wij rekenen tot onze opdrachtgevers.

Wij zijn een organisatie met teamleden met ieder zijn eigen specialisme en Intellius ontwikkelt zich voortdurend met vele mooie uitdagingen. We hebben een prachtig en gezellig kantoor uitkijkend op een groene achtertuin te Heerhugowaard. Zo’n zelfde kantoor wordt eind dit jaar gecreëerd in Heiloo om vervolgens daar naartoe te verhuizen, vanaf eind 2021/begin 2022 zal je standplaats dan ook Heiloo zijn. We bieden je flexibiliteit, mogelijkheden tot jouw ontwikkeling en een marktconform salaris.

 

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Dan willen wij graag kennis met jou maken! Je kunt jouw CV en motivatiebrief richten aan Laura Negenman (info@intellius.nl).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld